• header-producten-oosterwijk-outdoor-living.jpg
Home ›› Douglas Kapschuur

Douglas kapschuur laten maken met aandacht voor elk detail

Een Douglas kapschuur is een mooie oplossing wanneer u een extra ruimte in uw tuin wilt creëren voor het opbergen van spullen en tegelijk een gezellige ruimte wilt hebben om overdekt te zitten. De Douglas kapschuur, ook wel Hollandse schuur genoemd, biedt ontzettend veel mogelijkheden. Door ons maatwerk, kunnen wij de de douglas kapschuur volledig naar uw wensen maken. Overweegt u om een douglas kapschuur te laten maken? In dit artikel vertellen wij u wat wij voor u kunnen betekenen. Lees snel verder.

Douglas kapschuur overkapping
Neem contact op

Douglas kapschuur: hoe komt mijn Hollandse schuur eruit te zien?

Zoals de naam u al verklapt, wordt de douglas kapschuur gemaakt van douglas hout. Dit zorgt ervoor dat het materiaal standaard een natuurlijke uitstraling heeft. Van nature heeft het hout een lichte kleur met een fijne tot matig grove nerf. Verder heeft deze naaldhoutsoort een hoge duurzaamheid en is het zeer sterk materiaal. Daarbij is douglas hout budgetvriendelijk. Hierdoor is het Douglas hout zo populair. Een douglas kapschuur geeft uw tuin een stoere en landelijke uitstraling.

Douglas kapschuur vormgeven naar uw persoonlijke wens

Zoals net verteld is Douglas hout van nature licht van kleur. Maar voor de liefhebber kunnen we de kleur ook donkerder laten uitvallen. Met behulp van een mooie beitslaag kunnen we het hout een mooie diepe en warme uitstraling geven. Dit loopt uit een van een toegankelijke warme bruine kleur tot een strakke zwarte beitslaag.

Naast de kleur is de maat en de indeling van de Hollandse schuur natuurlijk ook van belang. De maat ligt vanzelfsprekend aan de grootte van uw tuin, maar ook het doeleinde van deze douglas kapschuur. Logischerwijs zal de kapschuur groter moeten zijn als u hem wil gebruiken als stalling voor uw auto dan wanneer u er enkel wat (tuin)gereedschap in wil opbergen.

Een kapschuur kenmerkt zich door een zadeldak maar ook dit is naar eigen wens in te vullen. Voor het dak van uw douglas kapschuur heeft u keuze uit drie verschillende mogelijkheden:

  • Douglas schuur met plat dak;
  • Douglas kapschuur met zadeldak;
  • Hollandse schuur met een stolpdak.

De daken hebben ieder zo zijn eigen uitstraling en sfeer. Kies het dak dat het beste bij uw smaak en tuin past.

Douglas kapschuur tuin
Neem contact op

Oosterwijk Outdoor Living voor vakmanschap en duurzame kwaliteit

Een Douglas kapschuur laten maken door Oosterwijk Outdoor Living betekent dat u kiest voor vakmanschap, oog voor detail en duurzaamheid. Naast de Douglas kapschuur kunt u bij ons ook terecht voor een mooie Douglas terrasoverkapping, Douglas veranda of Douglas carports. Naast het gebruik van Douglas hout werken wij ook met anderen soorten hout. Op deze manier is er voor ieder wat wils. Kijk op onze website voor een product- of projectoverzicht.

“Oosterwijk Outdoor Living voor unieke buitenprojecten op maat.”

Bent u geïnteresseerd of wil u graag meer informatie ontvangen over onze werkwijze? Naam dan gerust contact met ons op. Dit kan via:

Neem contact op

Enthousiast over een Douglas kapschuur?

Bent u van plan om een Douglas kapschuur aan te schaffen? Zo gaan wij te werk:

overons-werkwijze-1-kennismaking-OosterwijkOutdoorLiving.svg

stap 1 - Kennismaking

Allereerst komen wij bij u langs om kennis te maken en uw wensen en mogelijkheden te bespreken.

overons-werkwijze-2-onsvoorstel-OosterwijkOutdoorLiving.svg

stap 2 - Ons voorstel

Uit de kennismaking zijn een aantal ideeën uitgekomen. Deze verwerken wij in een (3D)-tekening en een offerte.

overons-werkwijze-3-aandeslag-OosterwijkOutdoorLiving.svg

stap 3 - Aan de slag!

Bent u ook zo enthousiast? Dan kunnen we aan de slag! De realisering van uw buitenverblijf wordt ingepland.

Voor vragen kunt u ons altijd bellen op 06-42 51 92 49 of stuur een mailtje naar info@oosterwijk-outdoorliving.nl

Scroll naar boven