• header-producten-oosterwijk-outdoor-living.jpg
Home ›› Douglas Schuur

Douglas schuur biedt u alle ruimte

Kunt u buiten wel wat extra ruimte gebruiken? Bijvoorbeeld om te klussen of als stalling voor uw auto, motor of boot? Een Douglas schuur van Oosterwijk Outdoor Living biedt u alle ruimte die u nodig heeft. Wij maken uw Douglas schuur namelijk volledig op maat, precies volgens uw wensen en passend bij uw tuin en woning.

Douglas schuur in verschillende kleuren

Een Douglas schuur kan in alle maten, vormen en kleuren gemaakt worden. Douglas hout heeft van nature een mooie nerf en blanke kleur, maar met verschillende beitslagen kan een heel nieuw uiterlijk ontstaan. Houdt u bijvoorbeeld van een wat diepere, donkerdere houtkleur, dan werken we de Douglas schuur voor u af met een mooie bruine beitslaag. Vindt u juist een zwarte kleur mooi, dan behandelen we het hout met een zwarte beits. En wist u dat ook een combinatie van bruin en zwart heel mooi staat bij een Douglas schuur? Een combinatie van zwarte wanden en bruine deuren en raamkozijnen wordt tegenwoordig vaak gekozen. Het levert een chique uitstraling op.

Douglas schuur - Zwarte deur
Neem contact op

Verschillende dakafwerkingen Douglas schuur

Ook in het dak van de Douglas schuur is veel variatie mogelijk. Het bepaalt voor een belangrijk deel de uitstraling van uw Douglas schuur.

 • Douglas schuur met plat dak
  Een Douglas schuur met een plat dak oogt modern, maar dankzij het Douglas hout ook natuurlijk.
 • Douglas schuur met stolpdak
  Een Douglas schuur met een stolpdak geeft de schuur juist een knus, gezellig uiterlijk.  
 • Douglas schuur met zadeldak
  Een Douglas schuur met een zadeldak komt juist wat groter en robuuster over.

Halfopen Douglas schuur

De Douglas schuur kan op verschillende manieren worden opgebouwd, maar vaak wordt gekozen voor een halfopen constructie. Onder één en hetzelfde dak is er dan een open ruimte, meestal voorzien van twee dichte wanden en een gesloten ruimte, omringd door vier wanden. De gesloten ruimte is ideaal om binnen te werken en spullen droog te stallen. De halfopen buitenruimte biedt alle mogelijkheid om, ook als het eens wat minder mooi weer is, buiten te werken of zitten.

Douglas schuur - bruine deur
Neem contact op

Ruime keuze in buitenverblijven in Douglas hout

De Douglas schuur biedt ontzettend veel ruimte en gebruiksmogelijkheden. Maar wellicht past een ander buitenverblijf beter bij uw wensen. Oosterwijk Outdoor Living heeft een breed assortiment aan buitenverblijven. Kiest u voor de Douglas schuur of toch…

 • Douglas schuur of toch een Douglas (terras)overkapping?
  Toch heerlijk van uw terras genieten terwijl het regent? Of lekker in de schaduw zitten op een warme zomermiddag? Het kan dankzij de Douglas (terras)overkapping.
 • Douglas schuur of toch een Douglas veranda?
  Verleng uw huis met een Douglas veranda, eventueel voorzien van een glazen wand voor een heel jaar door binnen/buitenplezier. De Douglas veranda doet perfect dienst als comfortabele tuinkamer, kantoor of welke functie u de ruimte ook maar wilt geven.
 • Douglas schuur of toch een Douglas carport?
  Met het steeds extremer wordende weer in Nederland is een bescherming voor uw auto geen overbodige luxe. De Douglas carport biedt die bescherming en ziet er ook nog eens fantastisch uit.
 • Douglas schuur of toch een Douglas blokhut, kapschuur, prieel of tuinhuis?
  En zo hebben we nog veel meer mogelijkheden voor buitenverblijven. Blokhutten, kapschuren, priëlen en tuinhuizen. We maken alles op maat, passend bij uw tuin, huis en wensen.

Waarom eigenlijk Douglas hout?

Bij Oosterwijk Outdoor Living maken we de Douglas schuur en al onze andere buitenverblijven van Douglas hout, afkomstig van de douglasspar. Dit hout is sterk, betaalbaar en heeft een prachtige kleur en mooie lijnen. Het wordt dan ook niet voor niets in allerlei bouwtoepassingen verwerkt.

Neem contact op

Enthousiast over een Douglas schuur?

Bent u van plan om een Douglas schuur aan te schaffen? Zo gaan wij te werk:

overons-werkwijze-1-kennismaking-OosterwijkOutdoorLiving.svg

stap 1 - Kennismaking

Allereerst komen wij bij u langs om kennis te maken en uw wensen en mogelijkheden te bespreken.

overons-werkwijze-2-onsvoorstel-OosterwijkOutdoorLiving.svg

stap 2 - Ons voorstel

Uit de kennismaking zijn een aantal ideeën uitgekomen. Deze verwerken wij in een (3D)-tekening en een offerte.

overons-werkwijze-3-aandeslag-OosterwijkOutdoorLiving.svg

stap 3 - Aan de slag!

Bent u ook zo enthousiast? Dan kunnen we aan de slag! De realisering van uw buitenverblijf wordt ingepland.

Voor vragen kunt u ons altijd bellen op 06-42 51 92 49 of stuur een mailtje naar info@oosterwijk-outdoorliving.nl

Scroll naar boven