• header-producten-oosterwijk-outdoor-living.jpg
Home ›› Douglas Tuinhuis

Douglas tuinhuis voor extra (opberg)ruimte

Een Douglas tuinhuis is de perfecte oplossing voor als u zoekt naar extra (opberg)ruimte. Met een tuinhuis creëert u eenvoudig een extra kamer buitenshuis. Met een Douglas tuinhuis kiest u niet alleen voor ruimte, maar ook voor duurzaamheid, kwaliteit en een natuurlijke uitstraling. Overweegt u een tuinhuis te laten maken voor in uw tuin? In dit artikel vertellen wij wat Oosterwijk Outdoor Living voor u kan betekenen. Lees snel meer over onze Douglas tuinhuizen. 

douglas tuinhuis
Neem contact op

Douglas tuinhuis: hoe komt mijn tuinhuis eruit te zien? 

Zoals de naam al doet vermoeden, wordt een Douglas tuinhuis gemaakt van Douglas hout. Van nature heeft Douglas hout een lichte kleur en fijne nerf. Het wordt gemaakt van de Douglas spar en is een naaldboom. En niet zomaar een naaldboom, maar een van de hardste Europese naaldsoorten. Deze spar is bijna niet meer weg te denken uit de Nederlandse tuinen. 

Douglas tuinhuis ontwerpen naar uw smaak 

Douglas hout is van nature licht van kleur, maar deze kleur kan naar wens aangepast worden. Als het hout niet behandeld wordt zal het door de tijd vergrijzen maar wij kunnen het hout ook voorzien van een beitslaag waardoor de kleur van het hout donkerder wordt. Wij merken dat er veel voorkeur is om de tuinhuizen deels zwart te verven.

Naast de kleur is ook de bouw, de maat en de indeling van uw tuinhuis volledig naar uw wens te ontwerpen. Kiest u bijvoorbeeld voor een groter tuinhuis waarin ook een leefruimte wordt gemaakt, dan kunt u zelfs denken aan een tuinhuis met stalen deuren. Dit realiseren wij met onze partner Steelinteriors. Of dit mogelijk is hangt af van een aantal zaken. Hoeveel ruimte heeft u in uw tuin? Waarvoor gaat u het tuinhuis gebruiken? Met een persoonlijk gesprek kijken wij samen naar uw wensen en de mogelijkheden. Het is in ieder geval zeker dat de aanschaf van een tuinhuis u zal verblijden met veel voordelen.

douglas tuinhuis
Neem contact op

De voordelen van een tuinhuis

Een tuinhuis hoeft niet direct heel groot of juist compact van formaat te zijn. Dit is geheel aan u. Kijkend naar de ruimte die u voor een tuinhuis heeft, zal het veel voordelen met zich meedragen. Zo kunt u denken aan:

  • Fijne en overzichtelijke opbergruimte van tuingereedschap of huishoudelijke artikelen;
  • Extra kamer buitenshuis (werkplek, logeerkamer et cetera);
  • Alle ruimte voor specifieke hobby's (wielrenners/mountainbikers hebben genoeg ruimte voor een privéstalling van hun waardevolle spullen);
  • Geeft uw tuin een prachtige uitstraling. 

Oosterwijk Outdoor Living is sterk in maatwerk

Oosterwijk Outdoor Living voor een op maat gemaakt tuinhuis 

Door uw Douglas tuinhuis te laten maken door Oosterwijk Outdoor Living kiest u voor vakmanschap, duurzaamheid en oog voor detail. Het tuinhuis zal een toevoeging zijn aan uw tuin en aan uw thuis. Naast het tuinhuis kunt u ook bij ons terecht voor een een Douglas buitenverblijf, veranda, schuur en kapschuur. Misschien is deze variant ook de overweging voor u waard. Alles wat wij doen, doen wij met volle overtuiging en kennis. 

Heeft u interesse in een Douglas tuinschuur? Heeft u vragen met betrekking tot onze service? Of behoefte aan een offerte? Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Enthousiast over een Douglas tuinhuis?

Bent u van plan om een Douglas tuinhuis aan te schaffen? Zo gaan wij te werk:

overons-werkwijze-1-kennismaking-OosterwijkOutdoorLiving.svg

stap 1 - Kennismaking

Allereerst komen wij bij u langs om kennis te maken en uw wensen en mogelijkheden te bespreken.

overons-werkwijze-2-onsvoorstel-OosterwijkOutdoorLiving.svg

stap 2 - Ons voorstel

Uit de kennismaking zijn een aantal ideeën uitgekomen. Deze verwerken wij in een (3D)-tekening en een offerte.

overons-werkwijze-3-aandeslag-OosterwijkOutdoorLiving.svg

stap 3 - Aan de slag!

Bent u ook zo enthousiast? Dan kunnen we aan de slag! De realisering van uw buitenverblijf wordt ingepland.

Voor vragen kunt u ons altijd bellen op 06-42 51 92 49 of stuur een mailtje naar info@oosterwijk-outdoorliving.nl

Scroll naar boven