• header-producten-oosterwijk-outdoor-living.jpg
Home ›› Douglas Veranda

Douglas veranda: stijlvol, van hoge kwaliteit en geheel op maat

Een eigentijdse, stevige veranda waar u jarenlang mee vooruit kunt? Ga voor een Douglas veranda. Deze veranda ziet er niet alleen mooi uit, het buitenproduct beschermt u ook tegen de regen of de hete zonnestralen. De Douglas veranda is voor iedereen die optimaal van het buitenleven wil genieten.

Wat is Douglas hout?

Douglas hout is afkomstig van de Douglas spar. Deze boom bestaat uit één van de hardste naaldhoutsoorten van Europa. Deze houtsoort is ideaal vanwege de lange levensduur (onbehandeld gaat het hout 10-15 jaar mee) en het hout is gemakkelijk om te bewerken. Oosterwijk Outdoor Living gebruikt Douglas hout erg graag voor het bouwen van een Douglas veranda.

Douglas veranda Oosterwijk Outdoor Living
Neem contact op

Douglas veranda van Oosterwijk Outdoor Living

Een Douglas veranda van Oosterwijk Outdoor Living is altijd maatwerk. Daarom willen we graag horen wat uw wensen precies zijn. Als eerste komen we bij u langs om dit met u te bespreken, alles op te meten en te kijken wat de mogelijkheden zijn. Deze informatie verwerken wij in een bouwtekening en een offerte. De mogelijkheden zijn eindeloos. Verlichting, terrasverwarming, glazen wanden, open haard, zonwering, stopcontacten, vlonders, hekjes voor bloembakken: alles kan. Vaak combineren we Douglas hout met het donkerkleurige Zweeds rabat en een 2-laags bitumen dak. Dit materiaal is betrouwbaar en waterdicht. Verder behoren bestrating en de aanleg van kunstgrastapijt ook tot de mogelijkheden.    

Douglas veranda aanbouw of in de tuin?

Er zijn 2 soorten Douglas veranda’s: een aanbouw veranda en een tuin veranda. De aanbouw veranda bevestigen we aan uw woning. We zorgen ervoor dat deze perfect aansluit op uw huisstijl, zodat uw huis geleidelijk overloopt in uw tuin. De aanbouw veranda is als het ware een verlenging van uw huis. De tuin veranda staat los in uw tuin. Het is een tuinkamer, waar u lekker beschut kunt zitten en kunt genieten van de flora en fauna en de buitenlucht. We bouwen ook tuin veranda’s tegen schuttingen of tegen de schuur. Schuren bouwen we overigens ook op maat. Hier kunt u bijvoorbeeld een keukentje in plaatsen en de maaltijden vervolgens nuttigen op uw veranda. Een fijn vooruitzicht!

Douglas veranda bouwen

Wij werken snel, hebben altijd de juiste gereedschappen bij ons en houden rekening met uw planning. De bouw van uw Douglas veranda kan binnen enkele weken gerealiseerd zijn. Wij zorgen ervoor dat u deze zo snel mogelijk in gebruik kunt nemen. Wilt u een paar mooie voorbeelden zien ter inspiratie? Bekijk onze pagina met gerealiseerde projecten.

Douglas veranda Oosterwijk Outdoor Living
Neem contact op

Meer Douglas buitenverblijven

Naast een Douglas veranda ontwerpen en bouwen we de volgende buitenproducten:

  • Douglas prieel
  • Douglas buitenhuis
  • Douglas terrasoverkapping
  • Douglas blokhut
  • Douglas kapschuur

Verder zijn we gespecialiseerd in de bouw van carports in diverse soorten, maten en kleuren.   

Samen sparren?

Wilt u samen sparren over de mogelijkheden in uw tuin? Of wilt u meer weten over de Douglas veranda? Wij helpen u graag. Neem contact op via het contactformulier, e-mail naar info@oosterwijk-outdoorliving.nl of bel naar 06 425 192 49. U kunt onze Douglas buitenverblijven ook op ware grootte bekijken in de showroom van Kunstgrasdepot in Alblasserdam. Deze is op afspraak geopend.

Neem contact op

Enthousiast over een Douglas veranda?

Bent u van plan om een Douglas veranda aan te schaffen? Zo gaan wij te werk:

overons-werkwijze-1-kennismaking-OosterwijkOutdoorLiving.svg

stap 1 - Kennismaking

Allereerst komen wij bij u langs om kennis te maken en uw wensen en mogelijkheden te bespreken.

overons-werkwijze-2-onsvoorstel-OosterwijkOutdoorLiving.svg

stap 2 - Ons voorstel

Uit de kennismaking zijn een aantal ideeën uitgekomen. Deze verwerken wij in een (3D)-tekening en een offerte.

overons-werkwijze-3-aandeslag-OosterwijkOutdoorLiving.svg

stap 3 - Aan de slag!

Bent u ook zo enthousiast? Dan kunnen we aan de slag! De realisering van uw buitenverblijf wordt ingepland.

Voor vragen kunt u ons altijd bellen op 06-42 51 92 49 of stuur een mailtje naar info@oosterwijk-outdoorliving.nl

Scroll naar boven