Over Oosterwijk

Oosterwijk Outdoor Living is ontstaan vanuit liefde voor het vak. Het plezier om iets moois neer te zetten waar u jarenlang optimaal van geniet. Wij werken dan ook graag uw ideeën en wensen uit en gaan voor u aan het werk!

Onze specialiteiten zijn carports, terrasoverkappingen en veranda’s. In combinatie met kennis en ervaring op het gebied van tuinen en houtbouw, maken wij met deze ingrediënten voor elke tuin een ontwerp dat aan alle wensen en ideeën voldoet. De keuze en toepassing van de juiste houtsoorten zorgen voor de sfeer- en stijlvolle uitstraling van uw huis en tuin waarnaar u zocht.

..onstaan vanuit liefde voor het vak

Dankzij onze expertise en flexibiliteit kunnen we in korte tijd een mooi product neerzetten. Ook bereiden we zoveel mogelijk werkzaamheden voor in de werkplaats, zodat we de kwaliteit hoog houden en zo kort mogelijk bij u over de vloer zijn om uw maatwerk overkapping, veranda of carport te plaatsen.

over-ons-1-oosterwijk-outdoor-living.jpg

Onze producten op ware grote beleven?

Wilt u onze buitenproducten eens van dichtbij bekijken? Wij maken gebruik van een gedeelte van de showroom bij Kunstgrasdepot in Alblasserdam. Naast de kunstgrastapijten plaatsten we een open veranda. Deze veranda kenmerkt zich door de lichtinval en de hekjes als afscheiding. Voor de bouw hebben we bruin douglashout met Zweeds rabat gebruikt. Dit zorgt voor een robuust en speels effect. U bent van harte welkom om dit buitenproduct op ware grote te bekijken en te beleven! De showroom is alleen op afspraak geopend via 06 42519249.

Overkapping plaatsen
in uw achtertuin?

Vraag een offerte aan

Werkwijze

Wat kunt u precies van ons verwachten?
We nemen het stapsgewijs met u door.

overons-werkwijze-1-kennismaking-OosterwijkOutdoorLiving.svg

Stap 1 – Kennismaking

Wij komen graag bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

overons-werkwijze-2-onsvoorstel-OosterwijkOutdoorLiving.svg

Stap 2 - Ons voorstel

Uw ideeën en suggesties verwerken wij in een tekening en een offerte. Als u dat wenst maken we een 3D-tekening. Dan ziet u nog beter hoe uw overkapping, veranda of carport eruit zal zien.

overons-werkwijze-3-aandeslag-OosterwijkOutdoorLiving.svg

Stap – 3 Aan de slag

Als u net zo enthousiast bent als wij, plannen we de realisering van uw buitenverblijf in en gaan we snel aan de slag!

Scroll naar boven