148A5557
148A5625

Over dit project:

Dit project bestaat uit meerdere delen. Er is een nieuw ontwerp voor deze tuin opgesteld,

waarbij de oude elementen eerst door ons zijn verwijderd. Daarna hebben we de uitvoering voor onze rekening hebben genomen. Aan de linkerzijde bestaat de overkapping uit een relaxruimte die bescherming tegen wind en regen biedt. Rechts is een opslagruimte gecreëerd. 

Het gekozen materiaal voor dit concept is Douglas hout: fijn bezaagd voor de hoofdconstructie, horizontale lamellen en verticale plankdelen voor de afwerking. De lamellen zorgen onder de overkapping voor een interessant lichtspel op het hout. Wat opvalt is het prachtige contrast tussen de strakke betonvloer, het natuurlijke Douglas hout en de details in zwarte beits. 

Extra informatie: Deze buitenruimte is voorzien van elektriciteit, zodat verlichting of terrasverwarming mogelijk is. Schroefpalen zorgen ervoor dat verzakking niet kan plaatsvinden.

148A5567
148A5554
148A5566
148A5591

Vind jouw outdoor stijl vandaag nog

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Lees meer

Sluiten