148A5652 Edit Edit
148A5656

Over dit project:

In deze tuin is allereerst de oude schuur verwijderd om het nieuwe project uit te voeren. De nieuwe locatie van de overkapping creëert een optimale tuinbeleving. De lichte kleur van de gestucte binnenwanden en het lichte plafond trekken de aandacht vanzelf en hierdoor oogt de tuin groter. De diverse lichtpunten zorgen daarnaast voor een gezellige sfeer onder de overkapping zodra de zon ondergaat. Dit is outdoor living ten top!

Behalve het grijs van de betonvloer en de lichte kleur van wanden en plafond, is hier gekozen voor Douglas hout in gebeitst zwart. Het laat de hoofdstructuur met robuuste balken goed tot zijn recht komen. De zwarte beits is ook terug te zien in de lamellen wand links van het tuinkantoor. Hier is een opslagruimte met een voorportaal gerealiseerd. Ideaal om bepaalde spullen uit het zicht te plaatsen en toch binnen handbereik te hebben.

Extra informatie: Voor een duurzame constructie is de grond voorzien van schroefpalen. Dit voorkomt verzakking. Verder is tussen de overkapping en het terras professionele afwatering aangebracht. En elektriciteit (achter in de hoek) zorgt voor extra comfort.

148A5650 Edit
148A5654 Edit
148A5636 Edit
148A5649 Edit

Vind jouw outdoor stijl vandaag nog

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Lees meer

Sluiten