48
54

Over dit project:

Om ruimte te creëren voor het nieuwe ontwerp zijn we bij deze tuin gestart met het verwijderen van de oude aanwezige elementen. Uit duurzaamheidsoverwegingen is gekozen voor opvangtanks om de tuin met regenwater te kunnen bewateren. Ook de zonnepanelen op het dak van de overkapping dragen bij aan bewuster energieverbruik. 

Het comfort van de overkapping vloeit voort uit de geïsoleerde wanden en de glazen schuifpanelen over de volledige breedte van de binnenkamer. Hier is gekozen voor een stalen steel art schuifsysteem. Er is ook nog een schuur gerealiseerd en die valt bijna niet op door de ingang naar de schuur in het ontwerp iets naar achteren te plaatsen ten opzichte van de glazen pui. 

Extra informatie: Voor deze tuin hebben we de complete tuin aangelegd, inclusief het op niveau brengen van het straatwerk en het leggen van de nieuwe graszoden. Het nieuwe gras geeft een mooi contrast met het zwart van de kozijnen, het vele glas aan de voorzijde van de overkapping en de lichte binnenvloer van beton. Wandcontactdozen maken het daarnaast ook een praktisch bruikbare ruimte.

59
50
57
51

Vind jouw outdoor stijl vandaag nog

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Lees meer

Sluiten