• header-projecten-oosterwijk-outdoor-living.jpg

Overkapping in Nieuw-Lekkerland

De bewoners hadden in de tuin een oude schuur staan en wilden hier iets mee. Samen kwamen we tot een mooi plan: een nieuwe schuur van 5 bij 4 meter en een bijpassende overkapping van 6 bij 3 meter. De materialen die we hebben gebruikt zijn: douglashout, zwarte potdeksel planken en Zweeds rabat. Op het dak ligt het waterdichte materiaal EPDM.

"Hun buitenleven is helemaal compleet"

De schuur is dicht en mooi afgewerkt van zowel binnen als buiten. De overkapping is aan 3 zijden dichtgemaakt en heeft een opening van 6 meter met glazen schuifwanden. Zo kunnen de bewoners ook genieten van de tuin als er veel wind staat of als het regent. Verder bevat het stijlvolle geheel sfeerverlichting en stopcontacten. Inmiddels staat er ook een comfortabele loungeset in met een eettafel. Het buitenleven voor deze familie is helemaal compleet!

Vraag een offerte aan

Dit project valt onder product: Terrasoverkappingen

★ ★ ★ ★ ★

"Oosterwijk outdoor-living heeft bij ons een overkapping met schuur gebouwd. Ze hebben mee gedacht met het ontwerp en onze wensen en het is tot een prachtig resultaat gekomen. Harde maar toch nauwkeurige werkers! We genieten elke dag weer enorm van deze inverstering. Gert-Jan bedankt voor alles."

Scroll naar boven